Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ

Ο Άγιος δεν κάνει διακρίσεις. Οπότε αν στις 14 Φεβρουαρίου εορτάζουν οι ερωτευμένοι και δη οι επισήμως ερωτευμένοι, την προηγούμενη γιορτάζουν οι ερωμένες. Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα Daily News οι εστιάτορες οι κρατήσεις στις 13 Φεβρουαρίου είναι εξίσου δύσκολες όσο και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι περισσότεροι άνδρες που απατούν τις γυναίκες τους, έχουν καθιερώσει την προηγούμενη μέρα ως τη μέρα της Ερωμένης. Είναι η μέρα που θα της κάνουν δώρο, θα τη βγάλουν για επίσημο δείπνο, που θα της στείλουν λουλούδια.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι εστιάτορες, υπάρχουν πάμπολλοι πελάτες που κάνουν δύο κρατήσεις και μάλιστα ζητούν από το προσωπικό να κάνει ότι τους βλέπει για πρώτη φορά. Στα ανθοπωλεία οι "ύποπτοι" εντοπίζονται εύκολα, αφού όπως λέει υπεύθυνη ανθοπωλείου παραγγέλνουν δύο ανθοδέσμες.

Η πρώτη που προορίζεται για τη σύζυγο χρεώνεται στην κάρτα, για τη δεύτερη όμως πληρώνουν με μετρητά.

Και για να ολοκληρώσουμε το θέμα, οι ειδικοί επί των απιστιών, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ λένε ότι θα πρέπει να παρακολουθείτε τις κινήσεις των "υπόπτων" το τριήμερο πριν και μετά την επίσημη γιορτή, διότι το πιο πιθανό είναι ότι θα συναντηθούν με τον παράνομο δεσμό τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου