Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΒΟΑΣ - ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ = 0-1!!

Ο βόας ως γνωστό, είναι μη δηλητηριώδες φίδι.



Η ονομασία του προέρχεται από το λατινικό bos, που σημαίνει "βους, αγελάδα" και βασίζεται στον αρχαίο μύθο ότι οι βόες κυνηγούν αγελάδες και τις σφίγγουν μέχρι θανάτου. Το στόμα και το σώμα του βόα έχουν μεγάλη διασταλτικότητα.



Αυτό επιτρέπει στο ερπετό να καταπίνει ολόκληρη την τροφή του. Τα περισσότερα είδη έχουν έναν λειτουργικό αριστερό πνεύμονα, ο οποίος σε πολλά είδη είναι μεγαλύτερος κατά τα τρία τέταρτα από το δεξιό. Το ζώο συλλαμβάνει τη λεία του με ενέδρα και αφού την τυλίξει γύρω από το σώμα του, που έχει μεγάλη δύναμη, τη σφίγγει μέχρι πνιγμού, σπάζοντας τα οστά του θύματος. Στη συνέχεια το φίδι καταπίνει την τροφή ολόκληρη.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Να όμως και μια περίπτωση που βόας δαγκώνει, αφού φαίνεται δεν αντέχει...στον πειρασμό του στήθους μιας πορνοστάρ...

Η είδηση είναι αληθινή και το βίντεο σοκάρει. Ενας βόας δάγκωσε το στήθος από σιλικόνη ενός μοντέλου και λίγα λεπτά αργότερα πέθανε από δηλητηρίαση!!!!

Το περιστατικό συνέβη στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια φωτογράφησης. Το μοντέλο που ονομάζεται Orit Fox έπαιζε με ένα φίδι και μάλιστα προσπαθούσε να το φιλήσει. Κάποια στιγμή όπως φαίνεται και στο βίντεο ο βόας δάγκωσε το στήθος της κοπέλας.

Όσοι βρίσκονταν δίπλα της έτρεξαν να το απομακρύνουν. Όμως το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό που τα δόντια του φιδιού τρύπησαν το εμφύτευμα της σιλικόνης.

Το μοντέλο και γνωστή πορνοστάρ του Ισραήλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αντιτετανικό ορό ενώ το φίδι πέθανε σύμφωνα με τους γιατρούς από δηλητηρίαση σιλικόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου